Hemmottelua & kauneus- ja energiahoitoja Espoon keskuksessa!

Luontaishoitola Reina Lehtola

Espoonaukio 5
Espoon keskus
050-376 5847
reina.lehtola@kolumbus.fi

Natural Centre of Reina Lehtola

AJANVARAUS /BOOKINGS HERE

KAUNEUS- JA HEMMOTTELUHOIDOT

 

KAUNEUSHOIDOT:

Kylpylaite Ion Detox puhdistaa kehoa ja lisää lymfakiertoa

Ion Detoxin hoitovaikutukset perustuvat jalkojen kautta viraavaan lymfakierron puhistamiseen elekrolyysin avulla. Kuona poistuu elimistöstäsi suoraan lymfanesteestä jalkojen kautta kylpyastiaan. Hoitoa voidaan tehostaa vyötärölle laitettavalla infrapunavyöllä. Hoidon todettua terveysvaikutuksia: Poistaa kuonaa ja raskasmetalleja kehosta, nopeuttaa aineenvaihduntaa, parantaa ruuansulatusta, vahvistaa immuunijärjestelmää, auttaa puhdistumaan bakteereista, viruksista, sienistä ja hiivasta, hapettaa kehoa ja auttaa kehoa saavuttamaan oikean pH-tasapainon. Yksi hoitokerta kestää 30 minuuttia. Kehon puhdistusprosessi jatkuu jopa 72 tunnin ajan; muista runsas veden juominen ennen ja jälkeen hoidon. Tule kokeilemaan, näe itse tulokset heti hoidon aikana ja saa viestiä keholtasi. Aloita jo tänään! 

Kavitaatio (osa-alue)

Vartalon muokkausta, kiinteytystä, selluliitin poistoa sekä ongelmallisten rasvakertymien hoitoa kavitaatio -laitteen avulla. Hoito on täysin kivuton ja perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Kuona poistuu kehosta maksan kautta aineenvaihduntaan, jonka vuoksi hoidon yhteydessä on hyvä muistaa juoda reilusti vettä ennen ja jälkeen.

LipoLaser -selluliittihoito

Matalatehoinen laserhoito selluliitin käsittelyyn, vartalon muotoiluun ja rasvan poistoon. Laser aiheuttaa kemiallisen signaalin rasvasolussa ja rikkoo sen rasvahapoksi ja glyseroliksi, jolloin ne vapautuvat aineenvaihduntaan. Hoito on kivuton. Hoidon yhteydessä tärkeää juoda reilusti vettä ennen ja jälkeen.

Formostar -infrapunahoito

Vartaloa tasaisesti muokkaava Formostar -infrapunahoito perustuu lisääntyneeseen aineenvaihduntaan ja entsyymitoimintaan jopa 48 tunnin ajaksi. Infrapuna vaikuttaa 2-4 cm syvälle ihon alle kudoksiin. Yleensä hoidon tulos näkyy jo ensimmäisen kerran jälkeen esimerkiksi tasaisempana ihona (appelsiini-iho tasoittuu), näkyvien rasvakertymien tasoittumisena tai ihon kiinteytenä. 

Selluliittihieronta

Selluliittihieronta poistaa selluliitin kosmeettista haittaa samalla parantaen pinnallista aineenvaihduntaa. Selluliittihierontaan kuuluu valinnaisesti kuivaharjaus, öljyt ja hieronta. Hoidon tulokset ovat nähtävissä selvästi muutaman kerran jälkeen.

 

HEMMOTTELUHOIDOT:

ChocoBeauty -hieronta

Suklaahieronta on kehon luxushoitoa, jossa koko kehoa hierotaan rauhallisesti lämpimällä suklaahierontavoiteella. Taivaallisen ihana hoito, jossa suklaan aromit ja kevyt hieronta rentouttavat niin kehon kuin mielenkin. Loistava lahjaidea!

Kuumakivi/Hot Stone -hieronta

Kuumilla kivillä ja aromaattisella öljyllä tehtävä kokonaisvaltaisesti rentouttava hoito laukaisee lihasjännitystä ja rauhoittaa mieltä. +50 -asteisten kuumien kivien syvärentouttava vaikutus laittaa liikkeelle kehon kuona-aineita ja nesteitä. Miellyttävä lämpö tehostaa kehon rentoutumista ja raukeaa oloa. Suosittu hemmotteluhoito.

Pedikyyri - Jalka Pronails

Jalkojen hemmotteluhoito: valinnan mukaan kevyttä hierontaa, ihon kovettumien poistoa, kynsinauhojen siistimistä ja varpaankynsien leikkausta. Pedikyyri rentouttaa koko kehoa ja mieltä. 

Aromaterapia

Lempeä ja luonnollinen tapa tukea terveyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hoitavien aromaattisten öljyjen tuoksut ovat paitsi rentouttavia, myös hoitavia. Aromaterpialla hoidetaan mm. turvotusta, lihasjännitystä ja unettomuutta. Tehokas myös stressin hoidossa!

Aromaterapiahieronta

Aromaterapiaan voi yhdistää kevyen hieronnan.

Hieronta

Hieronnan avulla vapautetaan kehon jännitystiloja ja pakkautunutta stressiä. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia ja mieltä sekä poistaa kuona-aineita kehosta. Hoitoa ennen ja jälkeen on huolehdittava runsaasta veden juomisesta.

Air Relax -lymfahoito

Imupainesukat parantavat kehon nestekiertoa, poistavat ylimääräistä nestettä sekä kuona-aineita kehosta. Lymfahoito vauhdittaa mikroverenkiertoa ja parantaa laskimoiden hiilidioksidin poistumista. Hoidossa jalkoihin laitettavat sukat pumppaavat tehokkaasti nesteitä ja hierovat jalkoja, mikä rentouttaa koko kehoa. Veden juominen on tärkeää ennen ja jälkeen hoidon.

Lymfasukat

Nestekiertoa parantavat lymfasukat auttavat väsyneisiin jalkoihin ja nestekiertoon. Muistettava juoda vettä ennen ja jälkeen hoidon.

 

Mikäli sinulla on jokin sairaus, kerro siitä hoitajalle jo tilausta tehdessäsi. Tällä varmistetaan hoidon sujuminen turvallisesti ja terveyttä vaalien.

Ajanvaraukset: reina.lehtola@kolumbus.fi / 050-376 5847.

Varaa aikasi:

Valitse hoito ja ehdota aikaa:

Tehokas LipoLaser -selluliittihoito!

     

Kuvissa 1. ja 3. hoitokerta. Vatsa on huomattavasti pienentynyt ja uuma hoikentunut.